Naša ponudba

Nudimo vam...

Naša razvejana gostinska ponudba se prepleta tudi z domačim vinom, ki ga z obdelavo približno dveh hektarjev vinogradov vsako leto pridelujemo za vas.

 

À la carte

À la carte

Ambient naše gostilne je idealen za kosilo ali večerjo iz našega jedilnega lista. Našo kuhinjo najbolje opišeta besedi klasika in mediteran. V našem jedilnem listu boste od hladnih predjedi do sladic našli pisano paleto klasičnih domačih specialitet, velika izbira pa velja tudi za mediteranske jedi od morskih sadežev do rib, ki so dodana vrednost naše ponudbe.

Praznovanja

Praznovanja

Naša dvorana je idealna za zaključne družbe in praznovanja, na katerih vas pogostimo z izbrano kulinariko, po vaših željah. Pri večjih družbah lahko pogostimo do 150 gostov.

Posebna ponudba

Posebna ponudba

Vrhunec naša terasa doživi poleti, ko ob petkih in sobotah prirejamo žar večerje po principu ”all you can eat”, kjer se lahko pogostite na bifeju specialitet iz žara, pečenega mesa ter rib z spremljavo prilog in solat. Tudi čez leto pa za vas organiziramo tematizirane večere kot so ponovoletni ples, ali dalmatinski večer, da je z nami vroče in živahno tudi v hladnih delih leta.

Vino

Vino

 V naših treh vinogradih pridelujemo vina različnih sort. Bela in rdeča. Zadnja leta pa smo na klasičen,  šampanjski način začeli proizvajati še penine, ki smo jih poimenovali kar po naši Sveti Ani, saj zrcalijo Slovenijegoriško sonce, žlahtnost ter razgibanost okusov. Vsa naša vina imamo v redni ponudbi, za nakup pa so vam dosegljiva v naši gostilni.